13 Temmuz 2013 Cumartesi

Tractor More Farm Driving

Bilgisayarımızda severek oynadığımız türlü simülasyon oyunlarının benzerlerini artık cep telefonlarımızda da görmek mümkün hale geldi. Son yıllarda insanların sosyal ağlar üzerinden tarla temalı oyunlara merak salması ile beraber traktör ve tarla simulasyonları da revaçta olmaya başladı. Bunlardan en yenisi ve en fazla tercih edilenlerinden birisi de Tractor: More Farm Driving oyunu olarak Android severlerin ilgisini çekiyor.
Oyunda pratik yapma modu ile sınırsız bir arazide herhangi bir kısıtlama olmadan traktör kullanarak aklınıza gelen her şeyi yapabiliyorsunuz. Bu mod bir nevi size oynanış hakkında bilgi vererek traktörünüze alışmanızı sağlıyor.
Tractor: More Farm Driving ‘de 15 ayrı ulaştırma görevi sizi bekliyor. Genelde zamana karşı yarıştığınız bu görevlerde taşıdığınız malı sarsmadan ve eksiltmeden götürmeniz gerektiğinden traktör hakimiyetinizin üst seviyede olması bekleniyor. Görevleri bitirdikçe açılabilecek beş ayrı traktör seçeneği ve fizik kurallarına üstün bir bağlılık ile Tractor: More Farm Driving oyuncusunu istekleri doğrultusunda tatmin etmeyi başarıyor. Sizde otantik bir çiftçilik tecrübesi yaşamak ve yüksek çözünürlük görüntü ile ses kalitesinin bir traktör oyunundaki etkisinin ne denli önemli olduğunu görmek için oyunu Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : Belirtilmemiş.
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz






Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

1 yorum:

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism