13 Temmuz 2013 Cumartesi

Pou Oyunu İndir

Bir nesli kendisiyle birlikte büyüten sanal bebek çılgınlığı yeni nesil için revize edilmiş versiyonu ile Android cihazlarınıza geliyor. Pou türünün ilk oyunu olmasa da Android severlerin en çok beğendiği ve tutkunu olduğu oyun olarak karşımıza geliyor. Aslında bu uygulamaya sadece bir oyun demek yanlış. Pou ile birlikte artık cebinizde yaşayan minik bir uzaylı dostunuz oluyor. Henüz bir bebekken size katılan bu ufak arkadaşınızı büyütmek size kalıyor.
Oyun içinde uzaylınızı besleyerek büyümesine şahit oluyorsunuz. Uygulamanın kendi içerisinde sunduğu pek çok mini oyunu oynayarak altın topluyorsunuz. Daha sonra bu altını Pou ‘nuza kıyafet, aksesuar ve bunun gibi birçok yeniliği satın almak için kullanabiliyorsunuz. Uzaylı dostumuz büyüdükçe sahip olduğu odalar ve ekipmanlarda gelişiyor. Kullanıcıları en çok şaşırtan özelliği ise küçük arkadaşınızın sizi duyup anlayarak cevap verebildiği oluyor. Böylece cebinizde gerçek bir canlının yaşadığı hissine kendinizi kaptırıyorsunuz.
Sanal bebek zamanındaki birkaç çizgiden oluşan dijital hayvanlara insanların ne kadar bağlandığı düşünüldüğünde, sizi anlayıp cevap veren ve an be an büyümesini izleyebildiğiniz arkadaşınızı ne kadar seveceğinizi ancak siz tahmin edebilirsiniz. Bu uygulamayı Google Play üzerinden herhangi bir ek ücret ödemeden indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 1.6 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

3 yorum:

  1. bu nasıl bir oyun şimdi güzelmi bari.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu oyun eskiden olan sanal bebeklerin android uygulamasıdır.

      Sil
  2. Seviyorum bu oyunu tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism