13 Temmuz 2013 Cumartesi

Angry Birds Friends Oyunu ücretsiz İndir

Angry Birds Friends Oyunu pek çoğumuzun önceden bildiği ve oynadığı oyunlardan biridir. Oldukça eğlenceli olduğu için pek çok kişi bu oyunun bağımlısı olmuştur. Şu anda android işlemciye sahip cihazlarda da oynanan bu oyun oldukça keyifli bir oyundur. Bu oyunu arkadaşlarınızla birlikte rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Angry Birds Friends Oyunu içinde en iyi kuş fırlatan ve en iyi domuz patlatan oyuncu unvanlarını kazanmak çok da zor değil. Bunun için cep telefonundan arkadaşlarınızla temasa geçmeniz ve oyuna başlamanız yeterli olacaktır. Haftalık turnuvalar sayesinde oyun çok daha heyecanlı olacaktır. Bronz, altın ve gümüş kupaları kapmaya çalışabilirsin. Sadece bir gün için kazandığın ödüller bile seni mutlu edebilir.
Angry Birds Friends Oyunu’nda başkalarına hediye alman da mümkün. Aynı zamanda Angry Birds Friends On Facebook oynadığın takdirde turnuvada kazandıkların sürekli güncel kalacak ve oyunu hemen her yerde ve istediğin zaman oynaman mümkün hale gelecek.
Oyun Android 2.1 ve üzerindeki işletim sistemi sürümlerinde sorunsuz çalışmaktadır. Oyun için herhangi bir ücret ödeme zorunluluğunuz yok. Ayrıca oyunu Google Play üzerinden bedava indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism