12 Temmuz 2013 Cuma

Toy Truck Rally 3D Oyunu ücretsiz İndir

Toy Truck Rally 3D Oyunu kamyon sürücülüğü ile ilgili oyunları çok seven kişilerin oynayabileceği bir oyundur. Bu oyunda sizin bir kamyonunuz var ve bu kamyonu sürdüğünüzde çeşitli engellerle karşılaşacaksınız. Yapmanız gereken bu engelleri aşmaya çalışmak olacak.
Toy Truck Rally 3D Oyunu içinde kontrolü sağlamanız için gerekli olan şey dokunmatik telefonlarda dokunarak, bunun yanında cihazı eğerek kamyonun kontrolünü sağlayabilirsiniz. Çeşitli duvarlar arasından ilerleyen kamyonunuzu gideceği yere en sağlam şekilde ulaştırmak sizin için önemlidir. Bu nedenle kontrolü iyi sağlamanız ve dengeyi kaybetmemeniz gerekecektir. Kız veya erkek birçok oyuncu bu oyunu oynamıştır. Her yaştan oyuncunun oynayabileceği oyun sizin boş zamanlarınızı geçirmeniz için oldukça idealdir.
Kamyon oyunu sevenlerin çok hoşlanacağı Toy Truck Rally 3D Oyunu Android 2.1 ve daha üzeri versiyonda işletim sistemi sürümleri için geliştirilmiştir. Oyunu indirdiğinizde herhangi bir virüsle karşılaşmazsınız. Sorunsuz bir şekilde çalışan bu kamyon sürme oyununu oynamak için ücret ödemeniz gerekmeyecektir. Google Play aracılığı ile bu oyunu ücretsiz olarak indirmeniz mümkündür.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz





Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism