12 Temmuz 2013 Cuma

Aptallık Testi Oyunu İndir

Zekâ oyunlarından hoşlananların çok seveceği bir oyun olan Aptallık Testi Oyunu sizi bağımlısı yapabilecek türden bir oyundur. Bu oyunda önemli olan sizin ne kadar aptal veya ne kadar dahi olduğunuzu ortaya çıkarmaktır. Gün içinde belki bir kişinin aptal olduğunu düşünürüz ya da söyleriz ama gerçekten kaç kişinin aptal olduğu ile ilgili kimsenin kesin bir kanısı yoktur. Çok aptalca olan bir düşünceniz çok doğru sonuçların ortaya çıkmasına neden olabilir. Aynı zamanda oldukça dahice bulduğunuz fikrinizin hiçbir işe yaramadığına da şahit olabilirsiniz.
Aptallık Testi Oyunu bunu test etmenizi sağlayacak, aynı zamanda eğlenceli ve hoşça vakit geçirmeniz için geliştirilmiş bir oyundur. Bu oyunu oynayarak gerçekten hangi noktada olduğunuzu tespit etmek size eğlenceli ve ilgi çekici gelecektir.
Toplam olarak 25 sorunuz olacak. Bu soruları farklı bakış açıları ile çözmeniz gerekecek. Her soru için 5 canınız bulunmaktadır. Doğru sorularınızın ve kaybettiğiniz canların sayısı değerlendirilecek ve buna göre aptallık dereceniz ortaya konacaktır. Kesin bir sonuç almak ancak tüm soruları cevaplamakla mümkündür. Aptallık Testi Oyunu oyununu Google Play’den bedava indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism