12 Temmuz 2013 Cuma

Kelime Avı Oyunu İndir

Kelime Avı Oyunu Türkiye’nin en fazla aynı anda online olduğu oyunlardan biridir. 430 bin kayıtlı oyuncusu vardır. Android cihazlara uyarlanmış ekran tasarımı sayesinde oyun farklı oyun modlarında oynanmaktadır. Oyuncuların seviyesin belirleyen bir sistemi olan oyunda gelişmiş istatistik ekranları bulunmaktadır.
Kelime Avı Oyunu sayesinde birçok kelime türeteceksiniz. Kelime hazneniz her geçen gün daha da genişleyecek. Oyuncuların çoğu hem eğlendiklerini hem de bilgilendiklerini belirtmektedir. Bu oyunu saatler boyu oynayıp sıkılmayacaksınız. Eğer gerçekten kelime bilginize güveniyorsanız bu oyunu daha keyifle oynayacak ve gerçekten iyi puan kazanacaksınız. Kelimelerle dans etmek size iyi gelecek. Haydi başlayın. Cep telefonunuzda bile birçok kişi ile yarışabilmek kesinlikle oldukça eğlenceli olacak.
Bilgi yarışmalarını sevenlerin rahatlıkla oynayabileceği Kelime Avı Oyunu Android 2.1 ve daha üzeri versiyonda işletim sistemi sürümleri için geliştirilen özel bir uygulamadır. Bu işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan bu oyunu indirmek için herhangi bir ücret ödemeniz gerek yoktur. Google Play aracılığı ile söz konusu uygulamayı rahatlıkla ücretsiz olarak indirmeniz mümkün olmaktadır.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism