12 Temmuz 2013 Cuma

Speed Night 2 İndir

Speed Night 2 Oyunu araba oyunu sevenlerin çok keyifle oynayabilecekleri bir oyun… Bu oyunda ilk versiyonun 3D olanını göreceksiniz. Oldukça gerçekçi tasarlanmış arabalarla oyun oynama keyfi yaşayacaksınız. Gece yarışı araba yarıştırmanın keyfinin yaşayacaksınız.
Speed Night 2 Oyunu’nda aracınızın direksiyonunu kontrol etmek için yapmanız gereken şey ekranın sağ ve sol bölümlerine dokunmak olacak. Amacınız ayrıca yollarda gördüğünüz altın paraları toplamak olacak. Oyunda göz önünde bulundurmanız gereken en önemli şey belirli sürelerde hızı kontrol altında tutmanız gerektiğidir. Bunun yanında bitiş çizgisine zamanında ulaşmanız gerekmektedir. Füze sayesinde sizden önceki NPC aracı havaya uçurabilirsiniz. Mıknatıs ile belirli süre için kullanılan altınları çekebilirsiniz.
Eğer gerçekten hız tutkunuz varsa ve araba yarışlarından hoşlanıyorsanız bu oyun tam olarak size göre… Yapmanız gereken arabanın kontrolünü doğru bir şekilde sağlamak ve bitiş çizgisine zamanında varmak olacak.
Android oyunlarını sevenlerin çok keyifle oynayacağı bir oyun olan, Speed Night 2 Oyunu Android 2.1 ve üzeri işletim sistemlerinde rahatlıkla kullanılabilen ve sorunsuz olarak çalışan bir oyundur. Oyunu Google Play’den bedava indirmeniz mümkündür.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism