12 Temmuz 2013 Cuma

Büyük Risk 2013 Ücretsiz İndir

Büyük Risk 2013 Oyunu bilgi yarışması programlarından hoşlananların çok seveceği oyunlar arasında yer almaktadır. “Kim 500 milyar ister?” gibi programları merakla takip ediyorsanız bu oyun da size eğlenceli gelecektir. Bu yarışma 9 bölümden oluşan bir yarışmadır. 54 kategori arasında seçilmiş olan 300’e yakın soruyu çözmeniz gerekmektedir.
Soruların çoktan seçmeli olduğunu göreceksiniz. Büyük Risk 2013 Oyunu içerisinde sohbet etmeniz de mümkün olmaktadır. Bu nedenle pek çok kişi tarafından oynanan bir oyundur. Oyunda ilk aşamadaki tüm soruları doğru veya yanlış olmasını önemsemeden cevaplamalısınız. Bu sorular bittiğinde ikinci aşamaya geçmeniz gerekmektedir. Bunun için ana sayfaya gidin. Birinci level dairesi üzerinde yazılı olan puanınızı öğreneceksiniz ve sağdaki kilitli olan çember büyüyecektir. Üzerinde ortaya çıkacak olan ok işaretine tıklayıp sonraki aşamaya geçebilirsiniz. Şu anda oyunun toplam 9 tane aşaması var. İlerleyen zamanlarda oyuna yeni aşamalar eklenebilecek.
Bilgi oyunu sevenlerin çok eğleneceği Büyük Risk Oyunu Android 2.2 ve üzeri işletim sistemi sürümleri için uygun bir oyundur. Oyunu indirdiğinizde virüsle karşılaşmazsınız ve ücretsiz bir şekilde oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Bu android oyunları Google Play’den bedava indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz





Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism