12 Temmuz 2013 Cuma

Classic Car Parking 3D Oyunu İndir

Classic Car Parking 3D Oyunu yüksek kalite özelliklerine göre tasarlanmış bir oyundur. Yapmanız gereken ilk şey arabanızın modelini seçmektir. 10 farklı araba modeli arasından size en uygununu ve en çok beğeneceğiniz modeli seçmeniz gerekmektedir. Araba park ederken tıpkı gerçek bir arabayı park eder gibi davranmanız ve en ufak ayrıntıya bile özen göstermeniz gerekecektir. Bu oyun için minimum 1,2 GHz işlemci ve 1 GB Ram tavsiye edilmektedir.
Classic Car Parking 3D Oyunu her hafta daha fazla ve daha farklı aşamalarla karşınıza çıkacak bir oyundur. Oyunda araba park etmenin inceliklerini öğreneceksiniz. Bir direksiyonunuz olacak. Bu direksiyonu ufak hareketlerle yönlendirmeniz ve bunun sonrasında arabanızı oldukça düzgün bir şekilde park etmeniz gerekmektedir. Çok ince düşünmeli, detayları hesaplamalısınız.
Araba oyunu sevenlerin ve detaylardan hoşlananların seveceği Classic Car Parking 3D Oyunu Android 2.1 ve üzeri versiyonda işletim sistemi sürümleri için geliştirilmiştir. Oyunu virüs tehlikesi yaşamadan indirebilirsiniz. Oldukça sorunsuz çalışan bu oyunu oynamak ücretsizdir. Ayrıca bu oyunu Google Play’den bedava indirebilirsiniz.


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism