14 Temmuz 2013 Pazar

Real Football 2013 Oyunu Ücretsiz İndir

Mobil cihazlarımızda oynanacak spor oyunları içinde en fazla ilgi çekenleri şüphesiz futbol oyunlarıdır. Bilgisayarda ve konsollarda oynamakta olduğumuz birçok futbol oyununun taşınabilir cihazlar için versiyonları çıkmış olsa da hiçbirinin Real Football 2013 kadar detaylı olmadığını söyleyebiliriz.
Oyunu oynarken kendinizi hem futbolcu ve teknik direktör hem de taraftar olarak hissedebilmeniz mümkün oluyor. İlk defa 3000’den fazla oyuncunun isim hakları satın alarak tüm detayları ve gerçek fotoğrafları ile bir mobil oyunda sunulmuş durumda. Ayrıca oyuna internet üzerinden güncellemeler ile sürekli yeni transferler eklenerek güncel kalması sağlanıyor.
Stabil çalışması için internet bağlantısına ihtiyaç duyulan Real Football 2013 ‘da 700’den fazla hareket animasyonu size gerçek bir maç hissini yaşatıyor. Çoğu zaman oyun oynadığınızı unutup kendinizi oyunculara tezahürat yaparken bulabilirsiniz. Android işletim sisteminin 2.3 ve üzeri sürümlerinde oynanabilen Real Football 2013 sporseverlere istedikleri an futbol keyfini yaşamalarını sağlıyor. Oyun yaklaşık 720 MB civarında bir boyutta olduğundan, indirme aşamasında kablosuz ağlardan faydalanmanız gerekebilir. Oyunu Google Play üzerinden herhangi ek bir ücret ödemeden indirebilirsiniz.








Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism