14 Temmuz 2013 Pazar

Crazy Grandpa 2 Oyunu İndir

Karlı dağlarda kayak sporu yapmak tüm insanlar için heyecanlı ve kimi zaman korkulu bir aktivite olarak görülür. Bu heyecana birde yaşlı büyük babanın bitişe sağ salim ulaşma hevesi eklenince Crazy Grandpa 2 mobil cihazlardaki en eğlenceli oyunlardan biri haline gelmiş durumda.
Oyunda büyük babamızı karlı yamaçlardan aşağı bırakıp engel, yuvarlanan dev kartopları ve uçurumlara denk gelmeden bitiş çizgisine ulaştırmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda ekranda beliren altınları toplayarak puanımızı arttırıyoruz. Oldukça akıcı grafikleri ve sürekli değişen engel ve oynanış şekli ile kullanıcısını kendine bağlayan Crazy Grandpa 2 uzun süreli bir eğlence imkânı sunuyor.
Yerçekimi gibi fizik kurallarına oldukça uygun hazırlanan Crazy Grandpa 2 ‘de bu gerçekçiliğin oyunun eğlenceli yanını bastırmaması iyi ayarlanmış. Birçok sevilen uygulamanın yaratıcısı CrazyGame tarafından hazırlanmış oyun şimdiden 1 milyon indirme barajını geçerek oldukça fazla sayıda Android severi eğlendirmekte. Android 2.1 ve üzeri işletim sistemine sahip tüm mobil cihazlarda herhangi bir sorun yaratmadan çalışan oyunu Google Play üzerinden ücretsiz olarak indirmeniz mümkün oluyor.




Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism