14 Temmuz 2013 Pazar

Bus Parking Oyunu Ücretsiz İndir

Otomobil park etme oyunlarına aşina olan Android cihaz kullanıcıları bu seferde bir otobüs park etme oyunuyla karşı karşıya. Ülkemizde ve dünyada kullanılan birçok sevilen uygulamanın yaratıcısı Banu Aksu tarafından yaratılan bu oyunda değişik engel ve araçların arasından otobüsünüzü istenen noktaya park etmeye çalışıyorsunuz. Bus Parking 3D oyununda kullanılan gerçeğe oldukça yakın kontrol kabiliyeti ile çoğu zaman kendinizi gerçek bir direksiyonun arkasında oturuyor gibi hissedebilirsiniz.
Direksiyon, gaz ve fren pedalları ile en gerçekçi oynanış hissini veren Bus Parking 3D adından da anlaşılabileceği gibi üç boyutlu grafikleri ile de bir park yapma oyununun ne kadar gerçekçi görünebileceğini kullanıcısına kanıtlıyor.
Kamera açılarının da kolayca değişebildiği Bus Parking 3D oyununda kullanıcısını zorlayacak 40 farklı bölüm bulunuyor. Bu 40 bölüm boyunca otobüsünüzü istenen noktaya götürmenin sandığınızdan daha zor olacağına emin olabilirsiniz. Oyun bu zorluğu ve tecrübe gerektirdiği için oyuncuyu kendisine bağlamayı başarıyor. Android 2.1 ve üzerindeki işletim sistemi sürümlerinde sorunsuz çalışan oyunu oynamak için herhangi bir ücret ödemenize gerek yok. Oyunu Google Play üzerinden bedava indirebilirsiniz.




Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism