13 Temmuz 2013 Cumartesi

Angry Gran Run – Running Game Oyunu İndir

Uygulama geliştiriciler kimi zaman oyun programları yazarken klasik oynanışın biraz dışına çıkarak yeni ve eğlenceli tarzlar denemektedirler. Angry Gran Run – Running Game ‘de bu bahsettiğimize benzer bir şekilde yaratılmış ve oyuncusunu kendisine oldukça bağlamış bir oyun.
Adından da anlaşılabileceği gibi Angry Gran Run – Running Game bir büyükannenin sokaklarda koşmasını konu alıyor. İlk bakışta oldukça sıkıcı ve eğlendirmeyecek bir oyun gibi görünse de bu fikriniz oyunu oynadığınız ilk dakikadan itibaren değişmeye başlıyor. Hikâyesi gereği sinir hastalıkları hastanesinde kapalıyken firar eden ve bu yüzden önüne gelen herkesi ve her şeyi yıkarak yoluna devam eden büyükannemiz karşısına çıkan engellerin üzerinden v altında geçebiliyor. Ayrı zamanda yoldaki serseri ve sıradan vatandaşları da tekmelemeyi ihmal etmiyor.
Angry Gran Run – Running Game ‘in birçok bölümünde yeteri kadar değişiklik ve orijinal içerik yokmuş gibi, ayrıca puanları toplayıp bölümleri geçtikçe büyükanneye 70’lerin hippi kıyafetleri, süper büyükanne, zombi büyükanne ve hatta penguen kıyafeti giydirip oynanış zevkini daha da arttırabiliyoruz. İlerleyen bölümlerde uzaylı, dinozor gibi pek çok tekmeleyecek farkı düşmanı da bulduğumuz oyun Google Play üzerinden herhangi bir ücret ödemeden indirilebiliyor.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism