14 Temmuz 2013 Pazar

Glow Hockey Ücretsiz İndir

Atari salonlarında ve otellerin oyun salonlarında senelerdir eskimeyen Air Hockey ya da Türkçe karşılığı hava hokeyini bilmeyen yoktur. Genelde jetonlarla belirli bir süre oynamaya ve o sürede en kısa gölü atmaya çalıştığımız oyunun Android versiyonu ile birlikte artık jeton parasını önemsemenize gerek kalmıyor.
İsmini parlak ve fosforlu grafiklerinden alan Glow Hockey ünlü Android uygulama geliştirici Natebai Ariyatrakool tarafından yaratılmış bir oyun. Şampiyona ve tek kişilik tek maç tarzı oynanabilişin yanı sıra aynı telefon üzerinden iki kişinin de aynı anda oynamasını mümkün kılan Glow Hockey bu yönü ile de kendini kullanıcısına sevdiriyor.
Fizik kurallarına oldukça hâkim olan bu oyunda telefonunuzu bir an telefonunuz üzerinde oynadığınızı unutup kendinizi hava hokeyi masasında hissetmeniz mümkün. Dört farklı pak ve raket türü seçebileceğiniz Glow Hockey ‘de dört ayrı zorluk seviyesindeki rakiplerinize karşı da oynayabiliyorsunuz. Neredeyse tüm Android cihazlarda başarıyla çalışan oyun 30 milyondan fazla indirilme sayısı ise ne kadar başarılı ve sevilen bir yapım olduğunu açıkça gösteriyor. Oyunu Google Play üzerinden bedava indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 1.6 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism