14 Temmuz 2013 Pazar

PES 2012 Online Timer

Çevirim içi oyun zevki artık o kadar ilerledi ki çoğu oyuncu sanal dünyada yapılan etkinliklere katılmak için taam saatinde bilgisayar veya konsolunun başında hazır bekliyor. Bunlara bir örnek olarak da Pro Evolution Soccer oyununun çevirim içi turnuvaları gösterilebilir. Oyunun çoğu tutkunu gün içinde yapılan turnuvaları kaçırdığından yakındığı için Simone Mangiantetarafından yaratılan PES 2012 Online Timer, PES ve Android severlerin beğenisini kazanmış durumda.
Uygulamanın çalışması için telefonunuzun internete bağlı olmasına gerek duyulmuyor. PES 2012 Online Timer sayesinde artık günün her saatinde çevirim içi turnuvanızın ne zaman başlayacağını bilerek oyununuz karşısında rakibinizi bekleyebilirsiniz. Uygulamanın sadece Android tabanlı cihazlar için 700.000’den fazla kişi tarafından indirilmiş olması ne kadar çok kişinin böyle basit bir araca ihtiyaç duyduğunu kanıtlar nitelikte.
Canlı menüleri ve kolay alışılabilen arayüzü ile kullanıcısını kendine bağlayan PES 2012 Online Timer, Google Play üzerinden Android 2.1 sürümü ve üstünü kullanan cihazlara herhangi ek bir ücret ödemeden indirilebilir.
Uygulama hakkında görüntü için alttaki resme tıklayınız.

Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism