14 Temmuz 2013 Pazar

Dirt Road Trucker

İnsanlar mobil cihazlarında sınırlı sayıda kaliteli otomobil yarışı oyununa erişebilse de araç kullanarak fakat içinde rakipler yerine zamana karşı yarıştığınız araç oyunları gün geçtikçe kaliteli hale dönüşmeye devam ediyor. Basitçe kamyonetinizdeki yükleri trafik ve yol şartlarına karşı koyarak düşürmeden götürmeniz üzerine olan Dirt Road Trucker basit bir yük taşıma oyunundan ibaret olmadığını daha ilk dakikalarında gösteriyor.
Birçok yol türü ve yük miktarı ile birlikte tecrübe edindikçe size daha zorlu görevler veren Dirt Road Trucker bu sayede kendini canlı ve oynanabilir tutmayı başarıyor. Oyunun Google Play üzerinden 100 milyondan fazla kez indirilmiş olması da bu beğeninin haklı göstergesi olarak dikkat çekiyor.
Mobil cihazınızı hareket ettirerek, sanal direksiyon sayesinde ve ekrandaki dokunma paneli yardımı ile kontrol edebileceğiniz kamyonetiniz ile zamana karşı yarışınızda hangi kontrol metodu size rahat geliyorsa onu kullanabiliyorsunuz. Yoğun kullanıcı kapasitesi ile sürekli olarak yeni bölümler eklenen ve hataları gün aşırı düzeltilen Dirt Road Trucker bu nedenle de oyuncusunu memnun etmeyi başarıyor. Oyunu Android 2.0.1 üzeri tüm cihazlarınıza Google Play üzerinden bedava indirebiliyorsunuz.





Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism