14 Temmuz 2013 Pazar

Cut The Rope Time Travel

Mobil cihazlarımızda oynadığımız oyunların bizi en çok kendine bağlayan ve sürükleyici olanları şüphesiz bulmaca tarzı bölüm atlayarak ilerleme üzerine kurulu oyunlardır. Bu tarz oyunların içerdikleri bulmacaların zorluğu ve çözüm yollarının fazla oluşu her ne kadar önemli olsa da göze hoş görünmesi ve bir nevi sevimli olması da o kadar önemlidir. Cut The Rope: Time Travel saydığımız bu özelliklerin her birine uyarak kullanıcısından tam puan almayı başaran oyunlardan.
Cut The Rope: Time Travel ‘da basit olarak her bölümde beslememiz gereken iki şirin canavar bulunuyor. Bu canavarların yemekleri ipler ve çarklar yardımıyla birbirlerine bağlı veya hareketli durumda ve oyunun adı gibi ipleri keserek belirli biçimlerde bu yemekleri onlara ulaştırmamız gerekiyor.
Yine isminden anlaşılacağı gibi oyun birçok çağda geçmekte. Antik Yunan, Antik Mısır, Taş Devri, Orta Çağ, Rönesans ve bir korsan gemisi canavarlarımızı beslemeye çalışacağımız temalar arasında yer alıyor. Çağlara göre canavarların kıyafetleri ve verdikleri tepkiler değişirken oldukça sevimli bir hâl katıyor. Cut The Rope: Time Travel oyunun APK dosyasını ücretsiz olarak Google Play üzerinden indirebilirsiniz.


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism