11 Temmuz 2013 Perşembe

Critical Strike Portable Ücretsiz İndir


Bilgisayar üzerinde oynana silah oyunları denildiğinde akla gelen ilklerden birisi tüm dünyadaki çok oyunculu anlayışı değiştiren Counter Strike oyunundan başkası değildir. Dünya çapında on milyonlarca kişinin senelerden beri halen oynamaya devam ettiği oyunun mobil cihazlara uygun hale getirilmiş versiyonu Critical Strike Portable insanlara özledikleri adrenalin ve heyecanı geri getirmeye çalışıyor.
Orijinal üreticisi tarafından geliştirilmediği için benzer bir isimle yayınlanan oyunda, Counter Strike ‘da oynamaya alıştığımız popüler onlarca haritaların birebir benzerleri içinde oynuyoruz. Çok oyunculu sistemi ile ister internet üzerinden dünyanın dört bir yanındaki Critical Strike Portable severler ile ister de yapay zekâya karşı kendi başımıza oynayabileceğimiz uygulamada kontrollere alışmakta bir miktar zorlanabiliyoruz. Tablet kullanıcıların oyun kolu bağlayarak da daha rahat bir biçimde oynayabileceği Critical Strike Portable ‘ın nispeten geniş ekrana sahip telefonlarda daha rahat ve akıcı bir biçimde oynanabileceği belirtiliyor.
Uygulama Android 2.0.1 üzeri işletim sistemini kullanan tüm mobil cihazlarda sorunsuz biçimde çalışabiliyor. Sizde oyunu Google Play üzerinden ücretsiz indirerek sessiz gecelerde düşmanınıza arkadan yaklaşıp saf dışı etmenin zevkini yaşamaya başlayabilirsiniz
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.0.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism