11 Temmuz 2013 Perşembe

Bike Race Free İndir


Bir motosiklet yarış oyunundan çok bulmaca ve yetenek oyunu olarak karşımıza çıkan Bike Race Free – Top Free Game bu tarz bir oyundan beklenmeyecek kadar geniş içeriği ve uzun oynanış süresi ile ilgiyi üzerinde topluyor.
Oyunda on üç değişik mekânda on ikiden fazla farklı motosiklet seçeneğimiz ile bize verilen bulmaca yolları aşmaya çalışıyoruz. Bu yollar kimi zaman birbirinden ayrı yükseltiler veya yarım daireler şeklinde olabiliyor. Bize düşen motosikletimizi iyi kontrol edip engeller üzerinden veya yer şeklini kullanarak engellerin içinden atlayarak bitiş çizgisine ulaşabilmek.
Şu anki sürümünde 96 farklı bölüm bulunan Bike Race Free – Top Free Game kullanıcılarından aldığı inanılmaz yoğun destek ile bu sayıyı ve oyunun içeriğini sürekli olarak güncel tutmaya devam ediyor. Oyunda ayrıca çoklu oyuncu seçeneği ile birlikte arkadaşlarınızla zamana karşı yarışmanız mümkün hale getirilmiş. Google Play üzerinde 5 üzerinden 4.6 puan alarak oy veren 250.000’den fazla kullanıcının büyük bir çoğunluğunun beğenisini kazanmış Bike Race Free – Top Free Game ‘yi bu platformdan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism