11 Temmuz 2013 Perşembe

Çarkıfelek Ücretsiz İndir


Çarkıfelek, orijinal adıyla Wheel of Fortune seneler boyu hem ülkemizde hem de dünyada keyifle izlenen bir yarışma programı olmayı başarmış oldukça başarılı bir yapımdır. Bu başarılı yapımın Türkçe versiyonunun mobil cihazlarımıza uygun hale getirilmiş oyunu da artık aramızda. “ Gramophone Inc. “ tarafından geliştirilen ve ülkemiz yarışma severlerine sunulan uygulama sayesinde istediğimiz zaman çarkı döndürüp tahtadaki kelimeleri tahmin edebiliyoruz.
Bilinen klasik Çarkıfelek mantığı ile çalışan oyunda çarkı dokunmatik sistem sayesinde parmağımız ile döndürerek gelen puan doğrultusunda harf tahminimizi yapıyor, cevaptan emin olduğumuzda ise tahminimizi gerçekleştiriyoruz. Arkadaşlarımız ile puanlarımızı yarıştırarak daha başarılı tahminler yapıp yüksek puanlar elde ederek rekabet duygusunu ortaya çıkaran Çarkıfelek uygulaması bu yönüyle de sürekli olmayı beceriyor.
Şu anda 1.1 sürümü yayında olan uygulamanın güncellemeler ile kelime sayısı veya içeriğinde değişiklik yapılıp yapılmayacağı şu an için bilinmiyor. Android işletim sistemini 1.0 ve üzeri tüm sürümlerinde kullanılabilen uygulama Zekâ ve Bulmaca oyunları kategorisinde Google Play’den ücretsiz olarak indirilebiliyor.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 1.0 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism