14 Temmuz 2013 Pazar

Crazy Taxi Hd Oyunu İndir

Mobil cihazlarımızdaki araba yarışları gün geçtikçe daha gerçekçi hale geledursun boş zamanlarımızı geçirmek için basit grafikler ve yüksek bağımlılık ile yaratılan ufak oyunlar halen revaçta. Crazy Taxi HD FREE ‘de bu basit ama kendini saatlerce oynatan oyunlardan birisi.
Crazy Taxi HD FREE ‘de taksisini son sürat kullanan bir şoförü canlandırıyoruz. Frene basmadan karşıdan gelen arabaların ve engellerin üzerine doğru sürerek onlara çarpmadan yolumuza devam etmeye çalışıyoruz. Bizim gibi hız kesmeyen 6 farklı taksi de bu amacımızda bize engel olmaya çalışıyor. Android işletim sisteminin güncel uygulama üreticilerinden AWESOME APPS tarafından yaratılan Crazy Taxi HD FREE, 100 milyondan fazla indirme sayısı ile ne kadar başarılı ve kendine bağlayan bir oyun olduğunu gösteriyor.
Temelde reflekslerinizi geliştirme üzerine kurulmuş oyunu rahatça oynayabilmek için 4 inç ve üzeri ekranlarda oynanması tavsiye ediliyor. İlerleyen bölümlerde daha küçük ekranlarda oynanan oyuna müdahale etmek zorlaşabiliyor. Android 2.2 ve üzeri sürümlerinde çalışabilenoyun Google Play üzerinden size ücretsiz olarak sunulmakta.




Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism