14 Temmuz 2013 Pazar

Need For Bmw Racing Oyunu

Araç kullanmak her insanı heyecanlandıran ve büyük bir çoğunluğun her gün keyifle sürdürdüğü bir aktivitedir. Konu yarışmak ve spor arabalar olunca ise pek az kişi bu motorlu canavarların son model yarış modellerini kullanma zevkine erişebilmektedir. Yine de araç tutkunları bu arabaların en ufak özelliklerine kadar ezberlemekte ve kaliteli fotoğraf ve içeriklerini biriktirmektedirler. Need for BMW Racing uygulaması da tam bu zevke sahip insanlar için yaratılmış durumda.
Need for BMW Racing içinde güncel ve nostaljik 30 ’dan fazla BMW marka otomobil modelinin yüksek çözünürlüklü fotoğraflarına ulaşmanız mümkün. Özellikle mobil cihazınızın arka planı yapabilmeniz için uygun çözünürlük ve detayda bulunan fotoğraflar çöl, deniz, orman, şehir ve köprü manzaralarında çekilmiş durumda.
Uygulamayı indirecek olanların Need for BMW Racing ‘in bir oyun olmadığını, yalnızca yüksek kalite resimler içeren bir uygulama olduğuna dikkat etmesi gerekmektedir. Android işletim sisteminin 1.6 ve üzeri tüm sürümlerinde görüntülenebilecek olan uygulamayı Google Play üzerinden ücretsiz olarak cihazınıza indirebilirsiniz.





Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism