12 Temmuz 2013 Cuma

Asphalt Surfers Ücretsiz Oyunu İndir


Asphalt Surfers Free Oyunu asfaltta sörf yapmak isteyenlerin oynamak isteyebileceği bir oyundur. Oldukça heyecan verici bu deneyimi yaşamak istiyorsanız Android işletim sistemi olan cihazlarınıza bu uygulamayı indirerek oynamanız mümkündür. Oyunda yapmanız gereken engelleri aşmak ve yolda karşınıza çıkan altınları toparlamak olacaktır.
Asphalt Surfers Free Oyunu içinde en yüksek skora ulaşmak için Miami çevresini dolaşacaksınız. Bu oyun asfalttaki vahşi dünyaya yolculuk yapmanızı sağlayacak. Şehrin çevresine yerleştirilen bombalara karşı dikkatli olmanız gerekecektir. Oyundaki ses efektleri de sizi oldukça eğlendirecektir. Daha fazla altın elde edebilmek için kabiliyetinizin sınırlarını zorlamanız gerekecek. Dokunma ve sıçrama özelliklerini iyi kullanmanız gerekecektir. Oyundaki grafikleri de çok beğeneceksiniz.
Heyecanlı ve eğlenceli oyunlar denemek isteyenlerin çok beğenecekleri bir oyun olan Asphalt Surfers Free Oyunu Android 2.1 ve daha üzeri versiyonda işletim sistemi sürümleri için geliştirilen bir oyundur. Bu işletim sistemine sahip tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışan bu uygulamayı indirmek için herhangi bir ücret ödemeniz gerek yoktur. Google Play aracılığı ile bu uygulamayı rahatlıkla ücretsiz olarak indirebilirsiniz.


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism