10 Temmuz 2013 Çarşamba

101 Okey Online İndir


101 Online Oyunu internette pek çok sitede oynadığınız 101 Oyunu’nun Android işletim sistemli cihazlar için uyarlanmış farklı bir tasarımıdır. Bu oyunda insanlarla hem oyun oynayabilir hem de sohbet edebilirsiniz. Eşli veya eşsiz olarak bu oyunu oynamak mümkündür.
Oldukça eğlenceli bir oyun olan 101 Okey Online Oyunu sizde bağımlılık oluşturabilir. Oyunda cinsel içerikli paylaşımlar yapmak veya hakaret içeren ifadeler kullanmak yasaklanmıştır. Bu durumlarda oyun oynayan kişiler oyunun dışına atılmaktadır. Oyun içinde iki tane gösterge bulunmaktadır. Bu oyun içerisinde bulunan masalarda tanıdığınız arkadaşlar olabilir. Bu kişilerin masasına oturarak oyunu oynamak size daha eğlenceli gelebilir. Oyunda atacağınız taşları iyi belirlemelisiniz. Yanlış bir taş attığınız zaman ceza yersiniz ve oyunda başarılı olma şansınız da aynı oranda azalacaktır. Normalde de 101 oyunu oynamayı seven birisiyseniz online olarak bu oyunu oynamak sizin için oldukça keyifli olacaktır.
101 Online Oyunu Android1.6 ve üzeri versiyonda işletim sistemi sürümleri için geliştirilmiş bir oyundur. Google Play aracılığı ile bu oyunu ücretsiz olarak indirmeniz söz konusu olabilmektedir.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 1.6 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism