12 Temmuz 2013 Cuma

Balon Patlat İndir

Balon Patlat Oyunu oynamak sizi rahatlatacaktır. Bu oyunu oynamak için yapmanız gereken şey aynı renklerde olan bitişik şekilde duran balonları seçmek olacaktır. Tek bir tıklamada ne kadar fazla balonu patlatırsanız o kadar başarılı olursunuz. Böylelikle de her bir balon için kazandığınız puan da artacaktır.
Balon Patlatma Oyunu oynaması oldukça kolay bir oyun olduğu için her yaştan kişi tarafından oynanabilmektedir. Oyun tamamen rahatlatıcı ve keyif verici bir oyundur. Bu tarz oyunlar Facebook’ta da rahatlıkla rastlayabileceğiniz türden şeker oyunlarına benzetilebilir. Şekerleri yan yana dizerek ve patlatarak puan toplamanız gibi bu oyunda da balonların yan yana dizildiğini ve böylelikle puan kazandığınızı göreceksiniz.
Balon Patlatma Oyunu Android 2.2 ve üzerinde ki işletim sistemi sürümlerinde sorunsuz bir şekilde çalışan bir oyundur. Bu eğlenceli oyunu oynamak için ilk bir ücret ödemeniz söz konusu değildir. Bu nedenle kolaylıkla indirebilir ve hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Telefonlarınız da bu oyunu oynayarak stres atabilir, boş zamanlarınızı android oyunlar oynayarak değerlendirebilirsiniz. Oyunu Google Play üzerinden bedava indirebilmeniz mümkündür.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz





Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism