11 Temmuz 2013 Perşembe

Age Of Empire İndir


Age Of Empire Oyunu strateji oyunlarından hoşlananların beğenerek oynayabileceği android oyunlardan bir tanesidir. Bu oyunda amacınız imparatorluk inşa etmektir. Yapmanız gereken çok şey vardır. Bir imparatorluk oluşturmak için kaynak toparlamanız gerekecektir. Binalar kuracaksınız ve savunmanızı da geliştirmeniz gerekiyor. Dünyanın bu zamana kadar gördüğü en ünlü lider olmak için çaba sarf etmeniz gerekecek. Dünyanın dört bir yanından 10 milyon kişi bu oyunu indirmiştir.
Age Of Empire Oyunu grafik tanımlı bir oyundur. 3D teknolojisi o kadar fazla gelişmiştir ki size gerçekten hoşunuza gidecek bir görsel deneyim sağlamaktadır. Oyuncudan savaş için yeni yollar ve yeni yöntemler bulması istenir. Bu oyunda en iyi stratejiyi belirleyen oyuncular galip olacaktır. Oyunda kahraman kiralanabilir, diğer oyuncularla ittifak kurulabilir. Karmaşık olan bu oyunu çözmeye çalışmak gerekmektedir. Gerçekten bağımlılık yapan bir oyun olduğu için dünya üzerinde binlerce kişi bu oyunu indirmiştir.
Zamanla daha da aşina olunacak ve emek verilmesi gereken oyunlardan olan Age Of Empire Oyunu Android işletim sistemi olan tüm cihazlarda sorunsuz bir şekilde çalışır. Bu oyunu Google Play üzerinden bedava indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz




Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism