12 Temmuz 2013 Cuma

Iron Man 3 Ücretsiz İndir


Iron Man filmini pek çoğunuz seyretmişsinizdir. Iron Man 3 Oyunu bu filmin yeni versiyonu çıkmadan önce tasarlanan bir oyundur. Hızlı ve sonsuza doğru uçan Iron Man Tony Stark’ın barış yanlısı bir adam olmasını sağladı ancak dünyanın birçok tarafında sürekli sorunlar çıkıyor ve bu sorunları çözmek için yine Iron Man’in müdahale etmesi gerekiyor. Bu android oyun sizde gerçekten bağımlılık yapacak.
Malibu Sahilleri, New York ve Çin’i Iron Man sayesinde keşfedeceksiniz. Bunun yanında çizgi romanlarda da bulunan birçok kişinin artık tanıdığı kötü adamlardan Crimson Dynamo, Ezekiel Stane, Living Laser ve M.O. D.O.K. ile mücadele etmeniz gerekecektir. Teke tek görüşmeleriniz olacak. Iron Man’ın gücünü ortaya çıkarmalısınız. En son teknoloji grafiklerin ve animasyonların kullanıldığı bu Iron Man 3 Oyunu’nu oynarken düşmanların hepsini yenmeniz sizi başarıya götürecektir.
Macera oyunlarını sevenlerin çok keyifle oynayacağı bir oyun olan, Iron Man 3 Oyunu Android 2.1 ve üzeri işletim sistemi sürümlerine uygundur. Sorunsuz olarak çalışan bu oyunda maceranın doruğunda olacaksınız. Mücadeleye doyamayacaksınız ve iyi adam olmanın tadına varacaksınız. Oyunu Google Play’den bedava indirmeniz mümkündür.


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism