12 Temmuz 2013 Cuma

Speed Car İndir

Android Araba oyunu sevenler için tasarlanmış gerçekten güzel bir oyun: SpeedCar. Bu oyun genellikle hız tutkusu olan kişilerin çok sevebileceği bir oyun. Yapmanız gereken şey aracınızı oldukça kontrollü bir şekilde kullanmak ve kazanmaya gayret etmek olacak.
SpeedCar Oyunu android işletim sistemi ile uyumlu olan tüm cihazlarda, bilgisayarlarda ve telefonlarda rahatlıkla oynanabilecek nitelikte bir oyun olduğu için pek çok oyuncu tarafından oynanmaktadır. Hızı, yarışı ve adrenalini seviyorsanız SpeedCar Oyunu’nun tam da size göre bir Android oyun olduğunu söylemek mümkündür.
3D yarış oyunlarından biri olan bu oyunu oynarken kullandığınız arabaların adeta gerçek arabalara benzediğini göreceksiniz. Bu oyunda hız yapmak bir gereklilik çok yavaş gitmeniz kazaya sebebiyet verebilir. Oyunda kontrolü sağlamalı ve ona göre hareket etmelisiniz. İnanın, çok eğleneceksiniz!
SpeedCar Oyunu Android 2.1 ve daha farklı versiyonda işletim sistemi sürümleri için geliştirilen bir oyundur. Oyunu indirdiğiniz zaman herhangi bir virüsle karşılaşmazsınız. Sorunsuz bir şekilde çalışan bu oyunu oynamak için herhangi bir ücret ödemeniz gerekmemektedir. Ayrıca bu oyunu Google Play üzerinden bedava indirebilmeniz mümkündür.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz

Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism