13 Temmuz 2013 Cumartesi

Angry Birds Star Wars Oyunu İndir

Angry Birds Star Wars Oyunu klasik Angry Birds Oyunu’nun Yıldız Savaşları oyunu ile birlikte tasarlandığı oyunlardan bir tanesidir. Bu oyunda bir galaksi üzerinde zalim imparatorun asi kuşları hapsetmesi söz konusudur. Asi olan bu kuşlar İmparatorluk Domuzlarına karşı mücadeleyi kazansa da daha fazla kötü planlar yapılıyor ve bu kuşlar sizin yardımınızı bekliyor.
Angry Birds Star Wars Oyunu’nda destansı bir oyun ile karşı karşıya kalacaksınız. Galaksiler arasında yolculuk yapacaksınız. İmparatorluğun silahını kapan Pig Star’ı ele geçiren kuşlara sizin yardımcı olarak oyunu tamamlamanız gerekiyor. Galaksinin özgürlüğüne kavuşması sizin ve asi kuşların elinde! Bu keyifli macera oyununa var mısınız?
Bazı kişiler tam anlamıyla Angry Birds Oyunu tutkunudur. Bu kişiler için bu oyun daha da geliştirilmiş bir oyundur. İşin içine galaksiler girdiği için oyun daha da maceralı hale gelmiştir. Macera oyunları sevenlerin oynarken çok eğleneceği bir oyun olan, Angry Birds Star Wars Oyunu Android 2.1 ve üzeri işletim sistemi sürümlerine uygun olarak tasarlanmıştır. Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz bu oyundan oldukça keyif alacaksınız. Oyunu Google Play’den bedava indirmeniz mümkün olabilmektedir.

Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.2 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism