13 Temmuz 2013 Cumartesi

Angers Of Stick 3 Oyunu İndir

Anger of Stick Oyunu serinin daha da geliştirilmiş ve Android sisteme uyumlu olan cihazlar için geliştirilmiş yeni versiyonudur. Bu oyunda kahramanımız dövüşme sanatında daha da ustalaşmıştır. Sizin görebileceğiniz en çılgın şekilde savaşmaktadır. Başka gezegenlerden gelen düşmanlara karşı savaşan kahramanımız bu görevini hakkıyla yerine getirdiğinde oyunda başarıyı sağlamış olacaksınız. Farklı gezegenlerden birçok farklı düşmanla karşılaşacaksınız ve en güçlü olan savaşçılarla tehlikeli bir galakside mücadele etmek durumunda kalacaksınız.
Anger Stick Oyunu savaş oyunlarından hoşlanan birçok kişi oynamaktadır. Birçok farklı dövüş yöntemi kullanmanız gerekecektir. Bunun yanında daha etkili savaşabilmek için elbette dükkânlardan silah satın almanız gerekmektedir. Böylelikle gücünüzü, hayatta kalma şansınızı ve düşmanlardan korunmanız için gerekli enerjiyi depolamış olacaksınız. Gerçekten savaşmak, yenmek ve daha zor bir aşamaya geçmek istiyorsanız doğru oyundasınız. Kesinlikle macera sizi yalnız bırakmayacak peşinden sürükleyecek.
Anger Stick Oyunu Android 2.1 ve üzerindeki işletim sistemi sürümlerinde genellikle sorunsuz çalışan bir oyundur. Bu oyunu oynamak için ekstra herhangi bir ücret ödeme zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Oyunu Google Play üzerinden bedava indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz






Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism