11 Temmuz 2013 Perşembe

Crazy Climber İndir


Crazy Climber Oyunu genellikle dağcılığı veya tırmanmayı sevenlerin keyifle oynayabileceği türden bir oyundur. Bu oyunda önemli olan yukarı doğru tırmanırken oldukça kontrollü ve dikkatli olmak ve bunun yanında çevrenizde gördüğünüz tüm puanları toplamak olacaktır.
Crazy Climber Oyunu 3D parkur oyunlarından biridir. 3D grafikleri oldukça zengin olduğu için çok tercih edilen ve beğenilen oyunlardandır. Hızı iyi ayarlamalısınız. Bunun yanında tırmanırken karşılaştığınız engelleri doğru bir şekilde aşmaya çalışmalısınız. Kilidi olmayan yerlerden puan kazanırsınız. Bunu unutmayın ve mutlaka paraları toplamadan gitmemeye çalışın. Ayrıca tırmanma becerinizi de geliştirmeniz gerekmektedir. Sağa, sola ve yukarı doğru tırmanışlar yaparak en yukarıya çıkmayı başardığınızda oyunda da başarılı olacaksınız. Tabii bu oyunu kesinlikle evde denememelisiniz!
Macera oyunlarını çok sevenlerin beğeneceği bir oyun olan Crazy Climber Oyunu Android 2.1 ve üzerindeki işletim sistemi sürümlerinde genellikle sorunsuz çalışmaktadır. Bu oyun olduğu için pek çok kullanıcı tarafından rahatlıkla indirilebilmektedir. Oyunu oynamak için ekstra herhangi bir ücret ödemeniz gerekmez. Bu oyunu Google Play üzerinden bedava indirebilirsiniz.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz

Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism