10 Temmuz 2013 Çarşamba

Flow Free Oyunu ücretsiz indir


Flow Free Oyunu basit ama oldukça eğlenceli ve ayrıca bağımlılık oluşturan bir oyundur. Akış oluşturmak için borular ile eşleşen renkleri birbirlerine bağlamak gerekmektedir. Bunun için elbette belirli bir zaman belirlemeniz gerekmektedir. Boruları birbiri ile eşleştirirken bir borunun diğer boruyu kırmasına izin vermemelisiniz.
Yüzlerce seviyede oynanabilen Flow Free Oyunu oynanırken zamana karşı yarışırsınız. Oyunu nasıl kuracağınız tamamen size kalmıştır. Zorlu da olabilir. Karmaşık değil, basit de olabilir. Buna karar vermeli ve zihninizin bir su gibi akmasını sağlamalısınız. Bulmaca oyunlarını sevenlerin tutkunu olacağı bu oyun içinde 900 ücretsiz bulmaca bulunmaktadır. Eğlenceli ses efektlerinin olduğu bu oyunda temiz ve renkli grafiklerle karşılaşacaksınız. Her bir aşama sonrakinden daha zorlu olacaktır. Bunu bilerek oynamanız gerekmektedir. Oldukça fazla seviye olduğu için oyunda takılıp kalmanız söz konusu olmayacaktır.
Flow Free Oyunu Android 2.1 ve daha üzeri versiyonda işletim sistemi sürümleri için geliştirilmiş bir oyundur. İndirdiğinizde herhangi bir virüsle karşılaşmanız söz konusu olmayacaktır. Google Play aracılığı ile bu oyunu ücretsiz olarak indirmeniz söz konusu olabilmektedir.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz




Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism