10 Temmuz 2013 Çarşamba

Bil ve Fethet Oyunu İndir


Mobil cihazlarımızdaki bilgi yarışması uygulamalarının giderek birbirine benzemeye başladığı günümüzde geliştiriciler artık oynanabilirliği ve orijinalliği arttırma amaçlı değişik tema ve şekillerde oyunlar yaratmaya başladılar. Ünlü Türk Android geliştiricilerden “ sermedaydogan “ ın geliştirdiği Bil ve Fethet ‘de bu uygulamalardan birisi.
Bil ve Fethet ‘in genel mantığı çerçevesinde ülkelere akınlar düzenliyorsunuz. Fakat fethetmek istediğiniz ülkeyi savaş değil daha barışçıl bir yol olan bilgi yarışması ile ele geçiriyorsunuz. Çoğunlukla genel kültür ve tarih sorularından oluşan içeriğe güncellemeler ile sürekli olarak yeni sorular ve oynanış şekilleri ekleniyor. Ülkeyi fethetmek için istenen puana ulaşabilirsiniz bir sonraki zorlu ülke ile karşılaşmak için hazırlanabilirsiniz.
Eksikleri ve bazı telefonlarda çalışmama gibi olumsuz yönleri ile çoğu kullanıcıyı memnun edememiş olsa da eksiklerin tamamlanması ve yeni güncellemelerin gelmesi ile birlikte oyun kendisini
oldukça sevdireceğe benziyor. Android 2.1 ve üzeri cihazlarda çalışabileceği belirtilen Bil ve Fethet Google Play üzerinden bilgisini sınamak isteyen tüm oyun severlere ücretsiz olarak sunuluyor.
Oyun Bilgileri
Desteklenen Andorid Sürümü : 2.1 ve üzeri
Ücretli mi ? : Hayır Ücretsiz Bir Şekilde İndirebilirsiniz



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism