3 Haziran 2013 Pazartesi

Android Tavla Oyunu

Dünyanın en eski oyunlarından olan ve İran kökenli oyunlardan olan tavla ülkemizde de uzun yıllardan beri en çok oynanan oyunlardan biri olmuştur. Oynayanı çok olunca haliyle teknoloji ortamında da büyük ilgi görmektedir. Google Play Storeda şimdiye kadar yabancı versiyonları olan oyunun ttnet tarafından geliştirilen yerli versiyonu da google play storeda yerini aldı. Play Storeda şimdiye kadar yayınladıkları uygulamalarda kullanıcıların beğenisini kazanamayan ttnet bu oyun ile bu imajını biraz olsun düzeltebilir.

Oyun tek yada çift kişi oynanabiliniyor. Tek kişilik oyunda bilgisayara kaşı oynuyorsunuz. Gayet mantıklı oynayan bilgisayara karşı oyunu kazanmanız biraz zor ihtimal. Çift kişilik oyunda ise aynı telefonda arkadaşınızla tavla oynayabilirsiniz. Skorlar kısmında ise oynadığınız oyunların geçmişini görebilir ayrıca oyunu diğer oynayan kişilerin arasında kaçıncı olduğunuzu da öğrenebilirsiniz.


Tek Kişi
Bu bölümde telefonunuza karşı tavla oynayabilirsiniz. Kazandığınız puanlar “Skorlar” bölümünde saklanacaktır.

Çift Kişi
İki rakibin, bu uygulama ile bir telefonda karşılıklı tavla oynayabilmesi için geliştirilmiştir.

Skorlar
Mobil Tavla uygulamasındaki istatistiklerinizin yer aldığı sayfadır. Bu kısımda puanlarınızı ve Mobil Tavla oyuncuları arasındaki sıranızı görebilirsiniz. İsterseniz genel puan ve sıranızı arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Mobil Tavla hakkındaki görüş, öneri ve diğer geri bildirimleriniz için lütfen konu kısmına “Mobil Tavla” yazarak appsupport@ttnet.com.tr adresine e-posta gönderiniz.

Tavla Oyununu İndirmek İçin Tıklayınız.

Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism