13 Ağustos 2013 Salı

SwiftKey Keyboard

Dünyada en çok kullanılan Android klavye uygulaması olan SwiftKey Keyboard uygulaması size alternatif bir klavye kullanımı sunuyor Android telefonunuzda ve tabletinizde.

Türkçe‘nin de aralarında bulunduğu birçok dili destekleyen SwiftKey uygulaması milyonlarca kişi tarafından indirilmiş ve yaklaşık 12,000 kişi tarafından yapılan 4.5/5 puanlı yorumlar ile ne kadar iyi olduğunu belli ediyor.

Telefonunuzdan yazı yazmayı oldukça kolaylaştıran SwiftKey; dokunmatik ekranlı Android telefonlarıkullanışlı klavyesi ile buluşturuyor. SwiftKey‘i ilk başlattığınızda eminiz ki; sizi etkileyecek olan şey göz kamaştırıcı tasarımı olacak. Fakat bu tasarım ile iş bitmiyor; işlevselliği, akıllı metin sistemi ve yazdığınız kelime için önerileri de sizlere sunuyor. SwiftKey ile ayrıca; Gmail, Facebook, Twitter ve blog yazılarınızı yazarken de kişiselleştirmeler yapabiliyorsunuz.

Ve bir tuşa basmadan önce bir sonraki kelimeyi tahmin – SwiftKey dünyanın en doğru otomatik düzeltme vererek, kelimeler birlikte nasıl anlar bir ile telefonunuzda dokunmatik klavye yerini alır.

Yazdığınız şekilde dayalı düzeltmeler ve tahminler yapmak için kullanabilirsiniz gibi klavye öğrenir. Onun bakış açısı daha da kişiselleştirilmiş yapmak için Gmail, Facebook, Twitter veya blog öğrenebilirler. Ayrıca gerçek çok dilli yazmak için, aynı anda üç dilde kadar etkinleştirebilirsiniz.

Yeni SwiftKey Akış özelliği ile dokunarak ve jest yazarak arasında sorunsuz geçiş. Bu ekran boyunca parmaklarınızı kayma hızı ile SwiftKey zihninde okuma yetenekleri bir araya getiriyor. ‘Uzay sayesinde Akış’ ile, aynı zamanda sadece kelimeler arasında boşluk çubuğuna kaydırarak, ekrandan parmağınızı kaldırmadan tüm ifadeler girebilirsiniz.





Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism