12 Ağustos 2013 Pazartesi

Real Football 2013 İndir (Son Sürümü)

Football takımınızı seçerek başına geçebilir ve takımızı en üst düzeylere taşıyabilirsiniz. Her zaman en iyisi olabilirsiniz. Takımızın en iyisi olması için tüm şartların en iyisini seçebilirsiniz. Oyun esnasında takımızın en iyi futbolcularla ve en iyi teknik ekiple olmasını sağlayabilirsiniz. Takımızı turnuvalara sokarak en üst sıralara taşıyabilirsiniz. Futbolcuların kendine has özellikleri ve en iyi hareketlerini seyredeceksiniz. Futbol maçı seyredercesine oyunu oynayacaksınız. Tıpkı televizyon da seyreder gibi takımından gözünüzü alamayacaksınız. İster takımda oynayan futbolcu olun ister antröner olun takımızı düşünen hareketler yapcak ve takımınızı şampiyon yapacaksınız.
Mobil cihazlarınıza ve bilgisayarlarınıza yükleyebileceğiniz muhteşem oyun ile heyecanınıza heyecan katacaksınız. Oyunlar da futbolcuların her zaman en iyi performans sergilemeleri için onlara taktiksel bilgileri verabilirsiniz. Çok fazla futbolcu ile lisans sözleşmelerinde geçen isimleri ile takım da yer almalarını sağlacaksınız. Her zaman en iyisini ve en iyi futbolcuları bulabileceğiniz bu oyun ile tüm vaktinizi muhteşem geçireceksiniz. Saha şartlarının ve çevre uygunluğunun da en iyi olması gözlerden kaçmamaktadır. Grafik tasarımlarının en iyi olması da ayrıca bir avantajdır.
Futbolcuların en iyi olduğu ve tüm takımın taktiksel anlamda en iyi olduğunu göreceksiniz. Takımlarınızı oluştururken en iyileri seçebilirsiniz. Ancak futbolcularınızın en iyi olmaları için sizlerin bişeyler yapması gerekiyor. Bunlar takımızı geliştirerek en iyisi olmalarını sağlayabilirsiniz. Böylelikle takımızın şampiyonluğunu kutlayabilirsiniz.

Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism