3 Ağustos 2013 Cumartesi

GT Apache vs Tank in New York android indir

Savaş helikopterlerini oldum olası sevmişimdir. Benim gibi savaş helikopterlerini sevenler için biçilmiş kaftan olan oyunumuz GT Apache vs Tank in New York android oyunu bu yazımızdaki konuğumuz.



New York şehrinde geçen oyunumuzda ki amacımız şehirdeki bütün tankları yok etmek. Oyunun grafikleri 3 boyut destekli olmamasına rağmen 3 boyut tadında. Oldukça başarılı bir grafik alt yapısı var ve bunu her detayda görmek mümkün. Oyunun sesleri de gayet güzel ve başarılı. GT Apache vs Tank in New York android oyununda 70 farklı bölüm bulunmakta. Her bölüm diğerinden biraz daha zor ve eğlenceli. Özellikle benim GT Apache vs Tank in New York android oyununda en çok sevdiğim şeylerden biri de şehrin içinde helikopterle dolaşırken binaların arasından akrobatik geçişler yapmak oldu. Oyunun kontrolleri oldukça kolay ve oynanabilirlik seviyesi çok yüksek.


Çok beğendiğimiz ve sevdiğimiz oyunlardan biri olmayı başaran GT Apache vs Tank in New York android oyunu vakit geçirmek için en iyi seçeneklerden biri gibi görünüyor.




Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism