12 Ağustos 2013 Pazartesi

Android için çizim programı



Resim yada benzeri çizimler yapmayı çok seviyorsanız bunu artık her yerde kağıda ve kaleme ihtiyaç duymadan yapabileceksiniz. Markers uygulaması ile Android telefonunuza istediğiniz an istediğiniz yerde çizimler yapmanız mümkün. Markers uygulaması ile canınız ne zaman isterse kağıt ve kalem aramak zorunda kalmadan çizim yapabileceksiniz. Özellikle bilgisayar üzerinden çizim tableti ile resim, logo ve maskot gibi çizim yapanlar için önerdiğimiz bu uygulama, hiç resim çizmeyi bilemeyenler için bile oldukça eğlenceli bir zaman geçirme aracı olarak kullanılabilir.
Oldukça hassas olan çizim uygulaması Multitouch destekliyor. Yani çoklu dokunmatik özelliğine sahip bir uygulama. Bunun yanında basit ve yüksek hassasiyete sahip olan uygulamanın geniş özellikleri de bulunuyor. Çizim yaparken istediğiniz kalınlıkta fırça seçmeniz mümkün olduğu gibi renk seçimi de yapabiliyorsunuz. Ayrıca yapacağınız çizimleri kaydedip daha sonra istediğiniz an arkadaşlarınıza sunabilirsiniz. Bunun yanında Markers çocukların da yaratıcılığını ortaya çıkararak eğlenebilecekleri bir uygulama.
Android-Cizim-Programi-Markers
Google Play Store üzerinden ücretsiz olarak indirilen bilen uygulama Daniel Sandler tarafından geliştirilmiş. Sizde 2.0 ve üzeri sürüm bulunduran bir akıllı telefona sahipseniz hemen indirebilirsiniz. Sizlere tanıtmış olduğumuz Makers isimli bu uygulamayı indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.





Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism