2 Temmuz 2013 Salı

Neden Android Kullanmalı ?


Akıllı telefonlar söz konusu olduğu zaman ilk akla android gelmektedir. Sadece telefonlar için değil aynı zamanda tablet ürünleri için son derece kaliteli bir işletim sistemi olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.
Aslına bakılacak olursa android çok ciddi bir görüş değişikliğine neden olduğu için sevilmektedir. Bilindiği gibi androidden önce akıllı telefon sahibi olmak için en azından iki bin tlyi gözden çıkarmak gerekirdi. Günümüzde ise android özelliğine sahip 200 tl den bile cep telefonu ve hatta tablet satın almak mümkündür. Bu ürünler son derece geliştirilebilir özelliğe sahip olduğundan dolayı kolaylıkla kullanılabilir. Her geçen gün yeni bir ürün ve oyunun çıkarılması da uygun fiyattan satın aldığınız bu ürünleri gönül rahatlığıyla kullanmanız anlamına gelir.
Neden android sorusunun tek cevabı uygun fiyat değildir. Aynı zamanda en yakın rakiplerine oranla son derece kaliteli uygulama ve oyun artısına da sahiptir. Şu an kullanımda olan 250 binin üzerinde oyun ve uygulama bulunduğu unutulmamalıdır. Bunların sayısı her geçen gün daha da artarak devam etmektedir. Aynı zamanda son güncelleme ve iphone 5 in piyasaya sürülmesi ile birlikte ciddi bir adım öne geçtiğini söylemek yanlış olmayacaktır.Android konusunda benzer ürün ve siparişlerden son derece büyük bir artıya sahip olan modelleri piyasaya sürülmektedir. Bu konuda araştırma yapmak ve sizin için uygun olan modellere sahip olmak yeterli olacaktır.
Apple ürünleri ile kıyaslanamayacak kadar büyük artılara sahip olması da androidin tercih edilmesi için ciddi bir artı olarak dikkatleri üzerinde toplamaktadır. Bu konuda detaylı araştırma yaparak hangi telefonu kullanmak istediğinize önceden karar vermeniz sizin açınızdan da artılara neden olacaktır. Daha detaylı bilgi sahibi olmak adına sizi de internet adresimize davet ediyoruz.

Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

1 yorum:

  1. android ilk çıktığında dedim işe yaramaz ama google satın alınca işler değişti tabi

    YanıtlaSil

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism