7 Temmuz 2013 Pazar

Christmas HD


3D boyutlu duvar kâğıdı yapmak herhalde herkesin hayalinde çizdiği bir şeylerin tasarlanmasını istediği bir şeydir. Mesela yıl başı geliyor. Bir duvar kâğıdı yaparak, 3 D boyut özelliği veren Christmas HD uygulaması ile dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Ya da sevgilinize sürpriz yaparak, kendinize özel 3 boyutlu bir resim çizip, sevgilinizin ve kendi adınızı duvara yazabilirsiniz.
Christmas HD uygulaması android tabanlı tablet bilgisayarlarda ya da telefonlarda kolaylıkla kullanılabilen bir uygulamadır. Uygulamayı kullananlar da gerçekten uygulamadan oldukça memnun kaldıklarını yorumlarında dile getirmektedirler.
Christmas HD Google store mağazalarında 1,99 dolar gibi düşük bir fiyatla android tabanlı telefon ve bilgisayarlara kolaylıkla indirilebilen bir uygulamadır.  Gelmiş geçmiş en güzel 3D tasarım programlarından biri olan Christmas HD uygulamasını siz de çok beğeneceksiniz. İster sevgilinizin doğum gününde sürpriz yapın, isterseniz arkadaşlarınız arasında en güzel resmi yapma yarışmasına katılın.



Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism