14 Temmuz 2013 Pazar

Asphalt Moto Oyunu İndir

Asphalt Moto Oyunu
Çoğu insanın araba kullanma hevesi olsa da konu motosiklet olunca oldukça az kişi bu tehlikeli ve bir o kadarda keyifli aracın üstünde olmaya cesaret edebilmektedir. Gerçek hayattaki zevkini es geçenler ise bilgisayar oyunları ile heveslerini almaya çalışmaktadırlar. Asphalt Moto, mobil cihazlarınızda motosikletin sunduğu hız ve adrenalin keyfini yaşayabilmeniz için başarılı bir yapım olarak sunulmakta.
Asphalt Moto oyununda basit olarak yoğun trafikte motosikletiniz ile araçlara çarpmadan en hızlı biçimde bitiş noktasına ulaşmaya çalışıyorsunuz. Grafikler ve ses efektleri bakımından oldukça gerçekçi olan oyunun kontrolleri ise kullanıcıya basit ve eğlenceli bir oyun keyfi yaşatmak üzere düşünülmüş. Cihazı sağa ve sola yatırarak motorunuzun yönünü belirleyebildiğiniz gibi motorun üzerine dokunarak da hızını artırabiliyorsunuz.
Orman, otoban, karlı dağlar, iniş çıkışı keskin köprüler gibi pek çok yol şeklinin üzerinde yarıştığınız Asphalt Moto ‘da gece yapılan motosiklet yarışını keyfini tam anlamıyla yaşayabiliyorsunuz. Android 2.1 ve üzeri sürümlerde sorunsuz olarak çalışabilen oyun Google Play üzerinden kullanıcılara ücretsiz olarak sunuluyor.


Asphalt Moto Oyundan

Asphalt Moto Oyundan 2

Asphalt Moto Oyundan 3

Asphalt Moto download

Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism