7 Temmuz 2013 Pazar

AndroZip File Manager


Android, üretildiği günden itibaren akıllı telefon piyasasına damgasını vurmuş işletim sistemlerinden birisidir. Piyasada bulunan birçok markanın son model telefonlarında kullandığı bu işletim sistemi, geliştirici ekibi sayesinde binlerce uygulamaya sahiptir. Bu uygulamalardan birisi de AndroZip File Manager’dir.
Android cihazımızda çok haşır neşir isek internetten de çok dosya indiriyoruz demektir. İndirdiğimiz bazı dosyalar; .rar veya .zip uzantılı olabilir.
İşte kendi cihazımız tek başına bu uzantılı dosyaları açamayabilir. Bize bunun için yardımcı olacak bir uygulamadır AndroZip File Manager. Bu uygulama sadece sıkıştırılmış dosyaları açmaya yaramıyor aynı zamanda cihazımızda arkada çalışan gereksiz uygulamaları da tek elden sonlandırmamıza yardımcı oluyor. Aynı zamanda bu uygulama ile bilgisayarımızda ki gibi dosya taşıma, silme veya kopyalama işlemlerini son derece kolaylıkla yapabiliyoruz. Ben bu uygulamanın boyutuna bakarak son derece kullanışlı olduğunu düşünüyorum. Çünkü sadece 1,6 MB. Yaptığı işleri göz önüne alırsak gerçekten geçer notu hak edebilen bir uygulamadır. .rar veya .zip gibi sıkıştırılmış dosyaları açabilmenin yanı sıra istediğimiz yere çıkartabiliyoruz. Hafıza kartımıza veya dahili hafızaya. Bunların dışında kendi cep telefonumuzun içindeki bir dosyayı da sıkıştırabiliyoruz. E-posta atarken gerçekten önemli bir hal alabiliyor dosya sıkıştırmak. Görev yönetici özelliği de bulunduran bu şahane uygulama mutlak suretle telefonunuzda bulunması gereken bir uygulamadır. Boyutu büyük olan dosyalarımızı bir nebze de küçültmemize yarayan bu uygulama Google play de ücretsiz. Evet, yanlış duymadınız bu şahane uygulama ücretsiz. Kesinlikle denemelisiniz, sonuçta ücretsiz olduğu için bir şey kaybedeceğinizi düşünmüyorum. Denedikten sonra sizde hayran kalacaksınız, emin olun.
AndroZip File Manager Kurulumu
AndroZip File Manager, Android işletim sisteminin son üretilen uygulamalarından birisidir. Fakat uygulamanın kurulumunda herhangi bir değişiklik yoktur. Yukarıda verdiğimiz linkten uygulamayı indirdikten sonra kart okuyucu ya da USB bağlantısı sayesinde telefonunuza göndermeniz gerekmektedir. Uygulamanın kurulum dosyası .apk uzantılı bir dosyadır.
Uygulama dosyasını telefonunuza gönderdikten sonra dosyayı cihazınızın içerisinde bularak, Uygulama yöneticileri veya apk manager ile açmalı ve kurulumu başlatmalısınız. Kurulum ortalama 1 dakika sürecektir.


Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism