2 Haziran 2013 Pazar

Parmak İzi Ekran Kilidi

BU GERÇEK EKRAN KİLİDİ ​​IS ..!

Parmak izi tarayarak ekran kilidi ve aynı parmak izi kullanarak kilidini. Onların birisi cep telefonunuza erişebilir bir yol yoktur ..! Bu da geçerli tarih ve saati gösterir. Bu gerçek bir kilit ekranı.
Hiç kimse sizin parmağınızı tarama kullanarak kilitleyin sonra telefonunuzu kullanmak için izin verilecektir. Ayrıca kilit butonu, Farklı duvar kağıtları arasından seçim yapabilirsiniz vb ON / OFF titreşim, gizleyebilirsiniz

Bir kez parmağınızı taratın ve sonra parmağınızı taranan yeri çevresinde bir nokta (kilit düğmesi) aramak, ve bir kez bu düğmeye basarak deneyin: AÇMA. Eğer isabet kez doğru telefon kilidi olacak nokta. Ayrıca her zaman ekranda göstermek, böylece ayarlarında bu kilitleme düğmesi görünür hale getirebilirsiniz.
Not: Sadece parmak izi kullanarak herhangi bir telefon kilitlemek mümkün değildir, bu uygulama sadece eğlence amaçlı ve sonsuza dek telefon KİLİT olmayacaktır. Keyfini çıkarın ve bu parmak izi ekran kilidi uygulaması kullanarak arkadaşlarınızla eğlenceli hale getirmek.

Anahtar Kelimeler: parmak izi kilit, parmak izi kilit ekran, parmak izi tarayıcı
Bu ücretsiz uygulama bir miktar para üretmek için yeni bir yol bulduk. Bu yeni arama aracı kullanarak, biz uygulamalar oluşturmak tutmak ve sonsuza kadar tamamen ücretsiz bunları size vermek! Bu arama arama ortağı ve bir arama simgesi üzerinden büyük web arama erişim sağlamak, bağlantı ve ana işareti. Seçtiğiniz de kaldırabiliriz. Teşekkürler.

Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism