12 Haziran 2013 Çarşamba

Beat the Boss 2 Oyunu


Android platformda eğlence ve komedi içerikli oyunların oldukça iyi yerlere geldiğini hepimiz biliyoruz.1. serisi oldukça ilgi gören Boss oyunu Boss 2 ile 2 serisini resmen tanıttı.Boss 2’de patronumuza çeşitli işkenceler uygulayarak patronumuzu öldürmeye çalışıyoruz.Patronumuza zarar verecek çeşitli aletleri topladığımız altınlarla sağlıyor ve oyunun tadına varıyoruz.
Ücretsiz olarak kullanıcıların beğenisine sunulan Boss 2’yi Google Play Store’dan ücretsiz olarak indirdikten sonra oyunumuzu açıyoruz.Oyun herhangi bir üyelik gerektirmemekle beraber herhangi bir internet bağlantısı gerektirmiyor.Oyuna girer girmez kendimizi oyunun içinde buluyoruz.Elmas ve altınlarımız yeni silahlar almamıza yarayacak.Sağ üst köşedeki buton sayesinde weapons bölümünden yeni silahlar boss bölümünden dövüp işkence edebilmek için yeni patronlar,store bölümünden ise elmas veya coins satın alabilirsiniz.Aynı zamanda Map bölümü ile patronlarınızı farklı bölümlerde dövebilirsiniz.Her bölümün kendini özgü özellikleri olacağından farklı bölümler inşa etmenizde fayda var.
Oynanabilirlik açısından gayet kolay olan Boss 2 7’den 70’e herkesi eğlendiriyor.Özellikle bütün gün iş yorgunu olanlar bu oyun sayesinde patronundan hıncını yeterince alıyor.1. serisine göre çok daha farklı silahlar ve özelliklerle gelen boss 2 Google Play Store’da ücretsiz olarak indirilmeyi bekliyor.




Android Oyun Yükle

Daha iyi ve daha kaliteli oyun, uygulama ve haber için...

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Copyright @ 2013 Android Oyun Yükle.

Sponsor: > |Templateism